STANDAARD VOERTUIGEN

Reizen door Botswana betekent rijden over het soort wegen die u thuis gewend bent.

 

Explore Botswana biedt u een selectie van de beste 4 × 4’s die perfect zijn ontworpen voor de wegen in Afrika en ook handig zijn om in het regenseizoen te rijden. Onze standaard voertuigen zijn geschikt voor degenen die geen kampeeruitrusting nodig hebben, maar alleen in lodges en pensions verblijven.

SUV

SUV’s zijn het type 4×4 die meer luxe bieden. Het moderne interieur, de automatische versnellingen en de hogere bodemvrijheid maken het rijden met dit soort auto zeer comfortabel en perfect voor het rijden op de Afrikaanse gravelwegen.

Standaard 4×4 off-road

De standaard 4×4 off-road voertuigen zijn technisch gezien aangepast om op de ruige Afrikaanse wegen te kunnen rijden. De standaarduitrusting bij dit voertuig bestaat uit een dubbele brandstoftank, 2 reservebanden, een schep, een krik, reserveonderdelen, een gereedschap set, een gevarendriehoek, een sleepkabel, een EHBO-set en een bandendrukmeter.

Luxe 4×4 off-road

De luxe 4×4 voertuigen zijn voorzien van dezelfde standaarduitrusting als de standaard 4×4 off-road voertuigen, maar bevatten daarnaast nog een aantal extra’s waaronder ook een compressor en een snorkel. Ook een koelkast is standaard inbegrepen in de huur. Dit type 4×4 is ontworpen voor alle Afrikaanse wegen en het is dan ook toegestaan om met deze auto’s zwaar off-road te rijden.

Alle voertuigen verkeren in perfecte staat en zijn niet ouder dan 2 ½ jaar.
Standaard inbegrepen in de huur zijn:

Onbeperkte kilometers

Airport- en hoteltransfers

4x4 uitleg en testrit

24-uurs service in geval van nood

Verzekering met standaard eigen risico

Aansprakelijkheidsverzekering

Wegenkaarten

De beste manier om Botswana te ontdekken is door met uw eigen voertuig te rijden.