STANDAARD HUURAUTO’S BOTSWANA

Explore Botswana biedt een selectie van de beste 4×4 huurauto’s die perfect zijn ontworpen voor de wegen in Afrika en ook handig zijn om in het regenseizoen te rijden. Onze standaard 4×4 huurauto’s zijn geschikt voor degenen die geen kampeeruitrusting nodig hebben, maar alleen in lodges en pensions verblijven.

SUV

SUV’s zijn het type 4×4 huurauto’s die meer luxe bieden. Het moderne interieur, de automatische versnellingen en de hogere bodemvrijheid maken het rijden met dit soort huurauto zeer comfortabel en perfect voor het rijden op de Afrikaanse gravelwegen.

Standaard 4×4 off-road

De standaard 4×4 off-road huurauto’s zijn technisch gezien aangepast om op de ruige Afrikaanse wegen te kunnen rijden. De standaarduitrusting bij deze huurauto’s bestaat uit een dubbele brandstoftank, 2 reservebanden, een schep, een krik, reserveonderdelen, een gereedschap set, een gevarendriehoek, een sleepkabel, een EHBO-set en een bandendrukmeter.

Luxe 4×4 off-road

De luxe 4×4 huurauto’s zijn voorzien van dezelfde standaarduitrusting als de standaard 4×4 off-road huurauto’s, maar bevatten daarnaast nog een aantal extra’s waaronder ook een compressor en een snorkel. Ook een koelkast is standaard inbegrepen in de autohuur. Dit type 4×4 huurauto is ontworpen voor alle Afrikaanse wegen en het is dan ook toegestaan om met deze auto’s zwaar off-road te rijden.

Alle huurauto’s verkeren in perfecte staat en worden goed onderhouden. De auto’s zijn geschikt om over de gravelwegen te rijden. Standaard inbegrepen in de huur zijn:

Onbeperkte kilometers

Airport- en hoteltransfers

4x4 uitleg en testrit

24-uurs service in geval van nood

Verzekering met standaard eigen risico

Aansprakelijkheidsverzekering

Wegenkaarten

Botswana op jouw tempo: Huurauto’s voor het perfecte safari avontuur!