BOTSWANA INSPIRATIE:
WAT KUNNEN
WE VOOR JOU DOEN?

Opmaat gemaakte 4×4 self-drive reizen en safari trips. Reis rond in een volledig uitgeruste huurauto en ontdek dit bijzondere land op eigen tempo.

102

ACTIVITEITEN

1523

PRACHTIGE PLEKKEN

9

NATIONALE PARKEN

Explore-Botswana-Botswana inspiratie-olifant

Explore-Botswana-Botswana inspiratie-ons aanbod-01

Explore-Botswana-inspiratie-ons aanbod-02

Explore-Botswana-inspiratie-ons aanbod-03

Explore Botswana

WAT

KUNNEN

WE VOOR

JOU DOEN?

Iedere reiziger heeft zijn eigen voorkeuren. De één regelt van tevoren liefst zo weinig mogelijk, en kan met een globaal idee uit de voeten om onderweg flexibel te blijven. Anderen vinden het prettig om hun reis van tevoren georganiseerd te hebben, en zich geen zorgen te hoeven maken om onderweg accommodatie te vinden.
Explore Botswana kan op verschillende manieren helpen. Heeft u graag veel vrijheid tijdens uw reis, dan regelen we alleen een auto. Heeft u liever wat meer comfort, dan bieden we het volledige pakket, inclusief vluchten, accommodaties en activiteiten. We hebben de mogelijkheden op een rijtje gezet.
Explore-Botswana_Logo_100x74

GEORGANISEERDE SELF-DRIVE RONDREIS

Explore Botswana organiseert niet alleen een volledig ingericht 4×4 met complete uitrusting voor jullie avontuurlijke reis.

Explore Botswana kent ook de beste plekjes in Botswana. Of je nu wilt verblijven op kampeerplaatsen, in lodges of beide, Explore Botswana kiest de beste voor je uit. We maken een reisvoorstel gebaseerd op je persoonlijke wensen en verblijfsduur.

 

Heb je zelf al bedacht waar je naartoe wilt? Dan horen wij dit graag! Kijk voor meer inspiratie ook eens naar onze voorbeeld reizen.

 

Bekijk hier al onze voorbeeldroutes.

Explore-Botswana-Betaalbare-4WD-Autohuur

Explore-Botswana_Logo_100x74

AUTOHUUR

Een betrouwbare en betaalbare 4×4-autoverhuur voor uw self-drive trip

Ben je meer avontuurlijk en hecht je veel waarde aan flexibiliteit? Wil je onderweg zelf bepalen waar je naar toe gaat, dan kan Explore Botswana ook alleen een passend voertuig voor je regelen, welke dan volledig uitgerust is met alles wat je nodig hebt tijdens je reis.

 

Wil je graag kamperen? Dan regelen we ook één of meerdere daktenten.

 

Kijk hier voor een overzicht van onze voertuigen en meer informatie.

Explore-Botswana_Logo_100x74

LUXE REIZEN

Comfort en luxe wanneer je in de natuur bent.

Je bent een ontdekker, maar ervaart ook graag comfort en luxe wanneer je in de natuur bent. Explore Botswana kent de ‘geheime juwelen’: geniet van heerlijke maaltijden en wijnen, wordt wakker met schitterende uitzichten en relax tijdens een ontspannende Spa. Ervaar de exclusieve sfeer van Botswana’s beste luxe lodges en resorts.

 

Ook kunnen wij ‘fly-in safari’s’ voor u organiseren.

Explore-Botswana-Comfort en luxe Rondreizen

Explore-Botswana-Ons Aanbod_Off_Road_Tours

Explore-Botswana_Logo_100x74

OFF-ROAD RIJDEN

Geniet van avontuurlijke 4×4 tours in Botswana

Botswana heeft een aantal uitdagende routes dwars door uitgestrekte savanna´s en bush gebieden vol wilde dieren. Is dit echter nog niet avontuurlijk genoeg en kunt u goed overweg met een 4×4? Ervaar dan nog meer extra adrenaline.

 

Explore Botswana maakt een reis op maat voor u buiten de gebaande paden. Ook slechts voor een paar dagen is een off-road trip gemakkelijk in het self-drive avontuur op te nemen.

Om het u gemakkelijker te maken, hebben we de mooiste voorbeeldroutes samengesteld door Botswana en/of Namibië.

Explore-Botswana_Logo_100x74

NAMIBIË & ZIMBABWE

Ervaar de adembenemende landschappen van Namibië of bekijk de prachtige Victoria Falls in Zimbabwe.

Beleef naast de weelderige wildernis van Chobe National Park en de Okavango Delta ook de adembenemende landschappen van Namibië. En wat denk je van de spectaculaire mist van de Victoria Falls in Zimbabwe.

 

Je wilt graag nog meer van Afrika beleven en niet alleen Botswana. Explore Botswana kan ook een reisvoorstel maken, welke je meeneemt over de grenzen van Botswana. We regelen de benodigde cross-border permits, accommodaties en activiteiten, ook in Namibië en Zimbabwe.

 

Neem een kijkje bij onze voorbeeldreizen om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Explore-Botswana-inspiratie_Namibie-en-Zimbabwe_01

Explore-Botswana-inspiratie-Mobile Safari’s

Explore-Botswana_Logo_100x74

MOBILE SAFARI’S

Reis zoals de eerste Afrikaanse pioniers

Het is ook mogelijk om te reizen zoals de eerste pioniers dit deden tijdens hun ontdekkingstochten over het Afrikaanse continent. Een ervaren gids neemt u mee naar exclusieve en ongerepte plekken in de wildernis, terwijl uw kamp met u meereist. De Okavango Delta en Chobe National Park in Botswana zijn perfecte bestemmingen voor een dergelijk avontuur.

Explore-Botswana-Extra-activiteiten

Explore-Botswana_Logo_100x74

ACTIVITEITEN

Boek fantastische extra activiteiten

Maak je vakantie in Botswana compleet door enkele activiteiten toe te voegen. Wat dacht je van een spectaculair uitzicht over de Okavango Delta vanuit de lucht, in een klein vliegtuig of een luchtballon? Of vanaf het water tijdens een traditionele tocht met een ´mokoro´ bootje? Of een authentieke safari met een ervaren gids in een open voertuig?

 

Wij hebben een overzicht beschikbaar van de verschillende soorten activiteiten die je kunt boeken.

Explore-Botswana_Logo_100x74

EXTRA SERVICES

Extra service om het meeste uit uw reis te halen

Je wilt goed voorbereid en zorgeloos op reis. Explore Botswana kan hierbij op verschillende manieren helpen. Kies een autoverzekering die bij je past, en neem een kijkje bij onze extra uitrusting waaronder satelliettelefoons, GPS en compressors.

 

Zo kunt u volop en zorgeloos van uw reis genieten!

Explore-Botswana-Extra services

Explore-Botswana-boarding-passes-vluchten-

Explore-Botswana_Logo_100x74

VLUCHTEN

We kunnen vluchten naar en van Namibië/Botswana voor u boeken

Explore Botswana heeft toegang tot AirTrade en kan uw vluchten naar en van Botswana boeken. Gebaseerd op de gewenste reisdata en vertrekpunt selecteren wij de beste vluchten voor u. We zullen u verzekeren dat deze vluchten perfect passen in de rest van uw reisschema.

 

Neem contact met ons op voor vragen.

De beste manier om Botswana te ontdekken is door met uw eigen voertuig te rijden.