Chat with us, powered by LiveChat

CONTACT:
BEL, BEZOEK
OF E-MAIL ONS

Wil je een reisvoorstel en een vrijblijvende offerte aanvragen of wens je een reis boeken? Heb je vragen over een mogelijke reis naar Namibië, zijn er specifieke wensen of heb je iets anders gedachten? Bel ons, e-mail ons of neem contact met ons op via het onderstaande formulier. Een van onze reis adviseurs zal snel reageren.

Explore-Botswana-Contact-ons

CONTACT ONS

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. Vul het onderstaande formulier in. Je kan ons ook bellen of een e-mail sturen naar info@explore-botswana.com.

Explore-Botswana-Team-Foto-Wie-Zijn-Wij

Explore Botswana

REIZEN

IN

BOTSWANA

Je kunt ook contact opnemen met één van onze ervaren Nederlandstalige Travel Consultants in Haarlem om bijvoorbeeld een afspraak te maken om je persoonlijke reis naar Botswana te plannen en verder te bespreken. Maar je kunt ook contact opnemen ons kantoor in Afrika om je gewenste reis met hen in te plannen.

 

Hoe dan ook, je kan er zeker van zijn dat we door onze lokale aanwezigheid in zuidelijk Afrika de laatste up-to-date informatie hebben met betrekking tot lokale omstandigheden. Wanneer je door Botswana reist is ons team snel bereikbaar is om de reiziger te ondersteunen mocht dit nodig zijn.

Kantoor in Nederland

A. Hofmanweg 5A
2031 BH Haarlem
Nederland
Telefoon: +31 (0)23-7505119
Email: info@explore-botswana.com

Kantoor Afrika

​PO Box 20230
Mandume Ndemufayo Avenue 195
Windhoek, Namibië
Telefoon: +264 (0)61-304 713
Email: info@explore-botswana.com

Explore-Botswana-Contact-ons-01

Explore-Botswana-Contact--ons-02

Explore-Botswana-Contact--ons-03

Explore-Botswana-Contact-Us-Footer-Gallery