Over Ons

ONS VERHAAL

Met jarenlange ervaring in de reisindustrie zijn wij dé bron om de wonderen van Botswana te verkennen. Wij bieden zorgvuldig samengestelde safari reizen aan die de diversiteit en schoonheid van deze opmerkelijke Afrikaanse bestemming laten zien.

Explore-Botswana-Self-Drive-Safari-Team-Foto

Explore Botswana is onderdeel van Explore Namibia. Explore Namibia is een dynamisch en professioneel bedrijf in Namibië, welke in 2006 is opgezet door de Nederlanders, Marco en Elise.

 

Samen hebben zij afgelopen jaren al veel gereisd door het Afrikaanse continent en hebben hun hart eraan verloren. Toen de mogelijkheid zich voor deed om naar Afrika op avontuur te gaan en een bedrijf te starten, was er geen twijfel voor hen mogelijk. Ze namen een beslissing en besloten hun Nederlandse leven te verruilen voor een Afrikaans avontuur 10.000 km zuidelijker. En ook nu, jaren later, helpt het team van Explore Namibia en Explore Botswana met veel enthousiasme met het organiseren van een individuele Self-drive reis in zuidelijk Afrika.

 

In de afgelopen jaren is Explore Namibia uitgegroeid tot een professionele specialistische organisatie op het gebied van self-drive reizen in zuidelijk Afrika. Met een zeer kundig team ter plaatse, heeft Explore Botswana een enorme hoeveelheid lokale ‘knowhow’ en up-to-date informatie in huis. Hierdoor heeft men ook altijd beschikking over lokale support en ondersteuning tijdens de reis. In Bodegraven hebben wij een kantoor waar onze ervaren Tour Consultants u nog beter bij kunnen staan tijdens de voorbereidingen en de planning van uw volgende Afrika-avontuur.

 

In 2018 besloot ook Julia om in dit avontuur te stappen. Julia is geboren en getogen op een guestfarm in Namibië en is van kleins af aan geïnteresseerd geweest in de gasten die van over de hele wereld naar hun guestfarm kwamen om Namibië te bezoeken. Na enkele jaren in Europa te hebben doorgebracht, is Julia blij om ‘weer thuis’ in Afrika te zijn, om zodoende de unieke aspecten die Botswana en Namibië te bieden hebben met anderen te delen. Onlangs zijn de activiteiten samengevoegd met My Namibia Safaris. Het portfolio werd uitgebreid met meer bestemmingen in Afrika en met gespecialiseerde 4×4 safari´s met gids, allemaal onder de nieuwe naam ´Explore Africa Travel´.

Explore-Namibia-Self-Drive-Safar-Team-Foto
Elise van der Meij
Het begon allemaal in 2006 toen mijn man en ik Nederland verlieten om een nieuw leven te beginnen in Afrika.
Namibië en Botswana waren al vele jaren onze favoriete bestemmingen en dit wilden we heel graag delen met anderen. Explore Namibia was geboren, gevolgd door Explore Botswana. De tijd vliegt en het is inmiddels al 14 jaar geleden dat wij ons gevestigd hebben in Afrika. In deze periode hebben we al onnoemelijk veel prachtige self-drive reizen georganiseerd. Dit concept van zelf rijden is wat wij zelf graag doen en ik geloof dat dit ook de ultieme manier van reizen is voor veel andere reizigers. Een reis moet op het tempo van de reiziger plaatsvinden en focussen op zijn of haar eigen interesse. En het moet een avontuur zijn!

Natuurliefhebbers zullen in hun element zijn in Botswana, aangezien het 200% natuur is, met haar landschappen en nationale parken vol met wilde dieren. Botswana is ook perfect voor familievakanties en kan gemakkelijk gecombineerd worden met Namibië en de Victoria watervallen in Zimbabwe.

Dit fantastische land is verder een paradijs voor fanatieke fotografen: bekijk de wilde dieren van dichtbij, geniet van prachtige kleuren en contrasten en maak spectaculaire foto’s van de Melkweg in de nacht. Explore Botswana!

We luisteren en we plannen. Op basis van uw wensen organiseren wij een persoonlijk Self Drive avontuur dat voor altijd bij u blijft!

Self-Drive-Safari-Botswana-Over-Ons

Explore Botswana biedt georganiseerde self-drive vakanties aan. Ga op reis in een volledig uitgeruste huurauto. Onze self-drive safari’s omvatten alles wat u nodig hebt voor een ongelooflijk avontuur. Op maat gemaakt om aan uw individuele behoeften en voorkeuren te voldoen.

Self-Drive-Safari-Botswana-about-us

Reizen

Self-Drive-Safari-Route-Highlights-Botswana

14-Dagen Safari Reis

Ontdek de fascinerende nationale parken en ervaar de beste dingen die Botswana te bieden heeft.

Self-Drive-Safari-Route-Back-to-Basics-Botswana

20-Dagen Safari Reis

Avontuurlijk kamperen in een daktent. Dichter bij de natuur komen gaat niet.

Self-Drive-Safari-Route-Combi-Namibia-Botswana

21-Dagen Safari Reis

Zoek diversiteit; van ver uitgestrekte savannes tot weelderige groene oases en een overvloed aan dieren in het wild.

ONS TEAM

Ons fantastische team, in Namibië, Spanje of Nederland, helpt u bij het organiseren van uw droomvakantie! Wij regelen uw auto, kampeeruitrusting, accommodaties en leuke activiteiten. We staan in nauw contact met u om te zorgen dat u precies krijgt wat u wilt op vakantie en we behandelen uw vakantie met dezelfde passie en zorg alsof het onze eigen vakantie zou zijn.

Abigail

Abigail

Ook al kan ik me nog maar weinig herinneren uit mijn vroege kindertijd en mijn allereerste reizen, ik weet wel dat ik van toen al van de natuur hield, zoals ik dat nog steeds doe. De zonsop- en ondergang in Afrika zijn verreweg het meest spectaculaire dat ik ooit gezien heb. In 2017 ben ik begonnen te werken in de toeristenbranche. Het is een geweldige industrietak omdat je zoveel verschillende verhalen van mensen te horen krijgt over waar ze vandaan komen en waar ze naartoe gaan. Je leert zo de hele wereld kennen. Werken bij het team van Explore heeft me nu ook de mogelijkheid gegeven om ´mijn eigen verhaal´ over ons prachtige land te kunnen delen. Ik vind het geweldig om deel uit te maken van zo’n energiek en leuk team. Ik kijk er altijd naar uit om mijn best te doen voor onze klanten en mijn collega’s.

Erika

Erika

Opgroeien in Afrika en elke vakantie in het dorp doorbrengen was leuk en zelden eentonig. Ik was nieuwsgierig naar de reden waarom mensen bleven zeggen: “Namibië en Botswana zijn topbestemmingen voor het toerisme.” Ik wilde het voor mezelf zien en iets anders zien dan de dagelijkse geiten en koeien. Mijn nieuwsgierigheid leidde me naar het bestuderen van toerisme in Namibië en Botswana en nu organiseer ik met passie reizen. Ik ben dol op interactie met mensen uit verschillende delen van de bevolking.

Reizen naar Namibië is meer dan alleen ‘safari’. Het gaat over de mensen, de cultuur, de omgeving en de geschiedenis van het land. Reizen met Explore Namibia omvat de hele Afrikaanse ervaring.

Pierre

Pierre

Hallo, mijn naam is Pierre en ik heb het voorrecht gehad om in mijn leven verschillende culturen te mogen ervaren. Ik ben namelijk geboren in Zuid-Afrika, maar heb ook in Engeland en de Verenigde Staten gewoond. Nu ben ik woonachtig in Spanje. Door mijn liefde voor reizen heb ik nieuwe bestemmingen kunnen ontdekken en onvergetelijke herinneringen mogen creëren. Naast mijn passie voor reizen, design en fotografie, hou ik ook erg van kamperen. Ik breng graag tijd door met mijn familie en als echte Zuid-Afrikaan geniet ik erg van ´braaien´, een populair Zuid-Afrikaans tijdverdrijf. Ik spreek verder vloeiend Afrikaans, Engels en Spaans en ben erg dankbaar om deel te mogen uitmaken van dit team, waar ik mijn enthousiasme voor reizen kan overbrengen op andere reizigers, zodat ze een onvergetelijke trip kunnen ervaren en de mooiste plekken in zuidelijk Afrika kunnen bezoeken.

jasper

Jasper

Het maken van een roadtrip is voor mij ongetwijfeld de mooiste manier om een land te ontdekken!

De vrijheid van reizen over eindeloze wegen met een stevige 4WD. Avonturen beleven in de mooiste wildparken en afgelegen gebieden. Samen de dag afsluiten rond het kampvuur. Slapen in een daktent met in de verte het gebrul van wilde dieren.

Dit maakt voor mij Namibië en Botswana tot de ultieme bestemming voor een avontuurlijke roadtrip. En een flinke dosis goede muziek mag daarbij zeker niet ontbreken.

Na twee jaar in Namibië te hebben gewoond en gewerkt bij Explore Namibia en jaren vanuit Nederland reizen naar Namibië en Botswana te hebben georganiseerd, ben ik nu weer terug op het oude nest.

Ik help je graag met het organiseren van jouw eigen roadtrip avontuur.

Silvia

Silvia

Zolang ik me kan herinneren namen mijn ouders me mee op safari’s door Afrika met onze eigen 4WD aangedreven auto. Soms sliepen we in lodges, maar we overnachten ook vaak buiten op campings in daktenten bovenop onze oude Toyota 4×4 Landcruiser. Hoewel het als een ‘normale’ vakantie werd beschouwd, voelde het altijd als een groot avontuur voor mij. Het geluid van wilde dieren tijdens de nacht en slapen onder de miljoenen sterren – dat gevoel is gewoon onbeschrijfelijk.

Ik heb een passie voor avontuurlijke kampeerreizen, natuurfotografie en geniet van het tonen van de schoonheid van de natuur aan mijn twee kleine dochters. Ik spreek Engels, Duits en Afrikaans en kan ondertussen behoorlijk goed Nederlands verstaan.

Andrea

Andrea

Ik ben een jonge man uit een klein stadje in het zuiden van Italië, gedreven door een niet aflatende passie voor reizen. Sinds mijn kindertijd heb ik het geluk gehad om talloze avonturen te beleven, de wereld te verkennen en mezelf onder te dompelen in een verscheidenheid aan ervaringen. Door mijn reizen heb ik de ongelooflijke impact ontdekt die toerisme heeft op het revitaliseren van gemeenschappen. Dit besef heeft een diepe passie in mij aangewakkerd om verborgen schatten te delen en zinvolle verbindingen te creëren met medereizigers. Ik kan niet enthousiaster zijn om deel uit te maken van dit geweldige team! Samen zijn we gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke reiservaringen die verder gaan dan het gewone. Ik spreek vloeiend Italiaans, Engels, Spaans en ben communicatief vaardig in Portugees en Frans. Ik sta klaar om in contact te komen met reizigers van alle rangen en standen.

Sonja

Sonja

Ik ben geboren en getogen in het Namibië, ook wel het ´land van de onverschrokkene´ genoemd.

De eerste 3-4 jaar van mijn leven heb ik op een boerderij gewoond, waarna we verhuisden we naar een klein stadje genaamd Omaruru. Mijn vader had daar een bedrijfje waarbij hij boerderijen bezocht om windmolens te repareren en om naar water te boren.

Tijdens de schoolvakanties vergezelden we hem vaak op zijn ´reizen´, genietend van de alle bezienswaardigheden, waarbij we leerden over de natuur en de verschillende wilde dieren, maar ook alles over de uitgestrekte landschappen van Namibië. Tijdens het kamperen in de bush keken we samen naar de miljoenen sterren die aan de hemel fonkelden. Het reizen door Namibië zit in mijn ´boerenbloed´ en geeft me een geweldig gevoel van vrijheid. Van noord naar zuid, van oost naar west, het is altijd opmerkelijk verbazingwekkend. Een land waar avonturen worden beleefd, herinneringen worden vastgelegd en de opgedane kennis wordt doorgegeven aan toekomstige generaties.

Keana

Keana

Ik ben geboren en getogen in Namibië en kom uit een grote familie die dol is op reizen, er is zoveel te zien en te beleven in de wereld. Maar ik kan zonder twijfel zeggen dat Namibië één van de mooiste en meest unieke landen ter wereld is om te ontdekken. Er is zoveel te zien, eigenlijk te veel voor slechts één reis😉. Of u nu met gids wilt reizen of als u liever zelf rijdt: laat ons helpen bij het maken van uw beslissing. Vast en zeker wordt het een geweldige ervaring! Van de desolate Afrikaanse woestijn tot de prachtige Zambezi-rivier met een overvloed aan verschillende soorten wilde dieren op de Afrikaanse vlaktes, zoals olifanten, neushoorns en roofdieren. Je kunt zelfs inheemse lokale gerechten proeven en inzicht krijgen in allerlei verschillende tradities van onze eeuwenoude culturen.

Dus waarom zou u niet met onze hulp een geweldige avontuur in Afrika maken?

Aishe

Aishe

Mijn jeugd was geweldig! Ik was het enige meisje onder de jongens, wat voor mij het beste gevoel ooit gaf. Ik ben opgegroeid in een klein plaatsje nabij Ondangwa in het noorden van Namibië en woon nu in Windhoek. Hoewel ik niet echt een stadsmeisje ben, ben ik dankbaar om hier te zijn. Men zegt wel “er zijn veel kansen in de stad” en dit is inderdaad waar, er zijn veel meer mogelijkheden dan op het platteland. Dus ben ik nu hier, gezegend met de beste baan die ik me ooit heb kunnen voorstellen, met geweldige collega’s die als familie zijn geworden. De toeristenindustrie heeft veel voordelen, en mijn meest favoriete opnderdeel van het werken in toerisme is dat ik veel mensen uit verschillende landen ontmoet. Onze klanten ontmoeten is een geweldige kans om onze culturen uit te wisselen. Ik ben zelf ook een echte reisliefhebster, ik hou ervan om te reizen en verschillende plaatsen te zien, en vooral om het lokale ETEN te proeven! Als je uit een klein plaatsje komt zoals ik, is het overweldigend, omdat je normaliter niet uit veel verschillende soorten voedsel kunt kiezen. Nu ik zoveel verschillende mensen ontmoet, kan ik luid en trots zeggen dat ik veel nieuwe dingen voel, zie en kan proeven.

Clara

Clara

Met mijn 20 jaar lijk ik misschien jong, maar mijn passie voor reizen is een drijvende kracht in mijn leven. Na acht jaar in Duitsland te hebben gewoond, heb ik het geluk gehad om verschillende Europese bestemmingen te verkennen en onschatbare ervaring op te doen in de reiswereld. Namibië, met zijn gevarieerde landschappen, rijke fauna en levendige culturen, biedt een ongeëvenaarde vakantie-ervaring. Als je persoonlijke vakantieplanner, begrijp ik dat iedereen ernaar streeft om op maat gemaakte reisroutes te creëren die voldoen aan jouw behoeften. Wees ervan verzekerd dat ik je zal voorzien van oprecht enthousiasme en nauwgezette aandacht voor detail! Ik kan je helpen in het Spaans, Duits, Engels en als ik het probeer...ook in het Frans 😉 Ik kan niet wachten om deel uit te maken van jouw reisverhaal en je te helpen blijvende herinneringen te creëren in dit bijzondere land!

Miranda

Miranda

Al met al heeft het zo’n 20 jaar geduurd voordat wij eindelijk onze droomreis naar Namibië hebben kunnen maken. Zo lang droomden ik en mijn man al van deze avontuurlijke bestemming, nadat wij eerder al een kampeersafari door Botswana maakten. Toen ik destijds zwanger was van onze zoon, besloten we de reis uit te stellen. Maar van uitstel kwam zeker geen afstel en in 2022, na wederom een aantal keer uitstel door corona, was het dan eindelijk zover. Als cliënten hadden we al een paar keer een informatiedag van Explore Namibia bijgewoond en raakten daardoor al aardig vertrouwd met deze mooie organisatie. Tot 2023 heb ik altijd als management / directie assistent gewerkt, maar na ruim 25 jaar in het vak voelde ik dat het tijd werd voor iets anders. Toen ik kort voor ons vertrek naar Namibië een vacature bij Explore Namibia voorbij zag komen, waarin ze een ondersteuner vroegen voor het kantoor in Haarlem met de mogelijkheid om het vak als tour consultant in de praktijk te leren, besloot ik te reageren. Tot mijn grote vreugde werd ik aangenomen en meteen daarna maakten ik en mijn man onze reis naar Namibië en kon ik meteen kennismaken met mijn toekomstige collega’s in Windhoek! Dat was een perfecte combinatie van “het nuttige met het aangename verenigen”. Sinds 1 december 2022 ben ik nu in dienst en leer elke dag! Ik heb altijd al affiniteit gehad met reizen en heb al vele bestemmingen mogen aandoen. Dat ik nu de kans heb gekregen om van mijn hobby mijn werk te maken, was voor mij een droom die uitkwam!

Viola-nw

Viola

Op de middelbare school hielp ik tijdens elke vakantie mijn tante in haar guesthouse als receptioniste en huishoudster. En daar is het dus allemaal begonnen. Ik heb veel ervaring opgedaan in het werken met internationale klanten en na de middelbare school besloot ik hospitality en toerisme te gaan studeren en kwam ik toevallig bij Explore Africa Travel terecht. Het is een geschenk om in Afrika geboren te zijn en zo dicht bij de Namibische natuur op te groeien. Namibië biedt van alles voor alle soorten reizigers; prachtige natuur en dieren, maar ervaar het ook om diep ondergedompeld te worden in de lokale culturele en sociale complexiteit; om getuige te zijn van de overgang van onderdrukkende heerschappij naar vrijheid en de bloei van een nieuwe natie. Ervaar de wonderen van Namibië, Botswana en de Victoria val in alle comfort. Explore Africa Travel is er om u te helpen bij het plannen van uw reis, vergeet niet dat wat de moeite waard is om te doen, de moeite waard is om goed te doen.

Nayra

Nayra

Na in verschillende landen te hebben gewoond, heb ik me gerealiseerd hoeveel ik heb geleerd en nog steeds leer door te reizen, afgezien van het feit dat ik er echt van geniet. Ik vind het heerlijk om nieuwe kennis en persoonlijke en professionele vaardigheden op te doen en wat is een betere manier dan nieuwe avonturen te ontdekken en er deel van uit te maken. Ik vind het superleuk om dit met meer mensen te delen en het vervult mijn ziel. Ik help je graag met je volgende ervaring en ik hoop dat al je herinneringen mooi zijn en je ziel ook vullen 😉.

Hilma-v2

Hilma

Ik ben gepassioneerd door reizigers van over de hele wereld te helpen met het plannen van hun eigen reis en hen van allerlei informatie te voorzien over Namibië en Botswana. Want beide landen zijn ontzettend bijzonder en verbazingwekkend mooi.

Ik leef met het citaat dat zegt: ´Laat anderen je niet vertellen hoe geweldig de wereld is, maar ontdek het zelf´. Het is beter om iets met eigen ogen gezien te hebben, dan er duizend keer over te horen spreken door anderen.

Etienne

Etienne

Toerisme ligt me aan het hart, net zoals bij de meeste Namibiërs. Het is de natuur en de wilde dieren , tezamen met de traditionele lokale cultuur wat Namibië tot een unieke reisbestemming maakt. Toerisme speelt een centrale rol in de economie van Namibië en heeft ook een grote impact op andere industrieën. Ik ben blij dat ik bij het team van Explore Namibia terecht ben gekomen. Als voormalig padvinder en eigenaar van een boogschietbaan in de buitenlucht, maar ook als kampeerliefhebber, kon ik niet gelukkiger zijn.

Helena-nw

Helena

Als je een carrière in de reisindustrie nastreeft, krijg je de kans om met mensen uit verschillende culturen samen te werken. Ik voel me zelf ook een reiziger en werken in de reisindustrie heeft me zelfs een betere reiziger gemaakt. Er zijn uitdagingen, zoals bij elk soort werk, maar uiteindelijk gaat het erom de beste ervaring na te streven en zodoende proberen we te bereiken dat al onze klanten tevreden weer naar huis gaan. Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te leren kennen, mensen van alle rangen en standen te ontmoeten en de lokale keuken uit te proberen. Ik merk dat reizen mijn kijk op het leven verbreedt en me meer waardering geeft voor wat ik thuis heb.

Betty-nw

Betty

Opgroeien in een kinderopvangtehuis was al een avontuur op zich. Maar daar kregen we ook de kans om verschillende plaatsen in Namibië te bezoeken, zoals Swakopmund, Walvis Bay, Etosha Game Resort, Tsumeb en het noorden van het land. ´Buiten´ zijn kan eng maar ook erg leuk zijn. Het mooiste was het opzetten van het kamp, kamperen en overnachten onder de blote hemel. Het vereist uitgebreide planning en voorbereiding om er zeker van te zijn dat je alles hebt om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. In mijn huidige rol als reserveringsagent is plannen en organiseren een deel van mijn passie, dit in een notendop maakt mij enthousiast om uw avontuurlijke reis te plannen @ Explore Namibia. Leef je leven met een kompas en vergeet de tijd.

Marco

Marco

Miljoenen heldere sterren aan de hemel ’s nachts, een gezellig BBQ-kampvuur in het midden van de natuur, de bijzondere ervaring van vrij rondlopende wilde dieren en adembenemende landschappen met een eindeloze horizon. In een zoektocht naar avontuur en ultieme vrijheid, maakten deze elementen dat ik verliefd werd op Afrika.

En tot vandaag besef ik heel goed dat Elise en ik heel veel geluk hebben gehad om onze dromen waar te kunnen maken, iets waarvoor ik de rest van mijn leven dankbaar zal zijn.

Johannes

Johannes

Namibië is een land van contrasten, vol met natuurlijke wonderen en heeft een grote culturele diversiteit: een perfecte plek voor een multiculturele ziel! Opgroeien in dit gebied heeft een onuitwisbare, Afrika-vormige stempel op mijn hart gedrukt. Ik hoop zoveel mogelijk anderen te helpen dit prachtige continent zelf te ontdekken.

Er is iets ontzagwekkends aan de eenzaamheid van de wijd open en ongerepte natuur van Afrika wat je simpelweg niet uit kunt leggen, je moet het gewoon ervaren!

Julia

Julia

Als kind was een familiesafari altijd een groot avontuur – om nieuwe bestemmingen te ontdekken, een kamp op te zetten, onbekende planten te ontdekken en wilde dieren te spotten. Nog steeds geniet ik van een gezinsvakantie in ons mooie Namibië en leer ik nieuwe aspecten van mijn land bij elke reis of excursie.

Ik hou ervan om anderen te helpen bij het plannen van hun eigen self-drive avontuur en beschouw het als een voorrecht om de twinkeling in de klant zijn ogen te zien wanneer ze terugkeren van hun reis. Er is gewoon geen betere ontsnapping aan ons drukke leven dan tijd doorbrengen in de ongerepte natuur.

Reisadvies op maat

Elke reiziger heeft zijn eigen voorkeuren. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze, wij zijn er om u te helpen! Samen stemmen we de reis volledig af op uw persoonlijke voorkeuren, wensen en budget. Wij kunnen u op veel verschillende manieren van dienst zijn. Ons team van vriendelijke en servicegerichte Tour Consultants is in Europa en Afrika beschikbaar om u te helpen bij het maken van een persoonlijk reisvoorstel op maat en om al uw vragen te beantwoorden.

Een avontuurlijke Botswana reis zal u altijd bijblijven

Andere favoriete routes ter inspiratie

De routes die wij aanbieden zijn volledig aan te passen aan uw wensen. U kunt deze boeken, of u kunt ze gebruiken als inspiratie om uw eigen, op maat gemaakte reis samen te stellen. Bekijk hieronder enkele van onze andere voorbeeldroutes die we hebben samengesteld. Explore Botswana zal er altijd voor zorgen dat u de reis van uw dromen beleeft!

Highlights Botswana
Ontdek de fascinerende nationale parken en ervaar de beste dingen die Botswana te bieden heeft.

Reisduur: 14 dagen (op maat te maken)

Prijs vanaf: €1.079,- EUR

Back to Basics
Avontuurlijk kamperen in een daktent. Dichter bij de natuur komen gaat niet.

Reisduur: 20 dagen (op maat te maken)

Prijs vanaf: €1.779,- EUR

Combi Namibia
Zoek diversiteit; van ver uitgestrekte savannes tot weelderige groene oases en een overvloed aan dieren in het wild.

Reisduur: 21 dagen (op maat te maken)

Prijs vanaf: €1.162,- EUR

De beste manier om Botswana te ontdekken is door met uw eigen voertuig te rijden.

Explore-Botswana-About-us-gallery-footer